AGENDA


OVER BAR ELEVEN

Sports bar

Beleef jouw favoriete sports in Bar Eleven: de enige echte Sports Bar in Den Haag. Op onze UHD schermen kunnen sportliefhebbers 7 dagen per week bij ons terecht voor het breedste aanbod aan live sports. Met onze grote drankenselectie, bestaande uit maar liefst 14 biersoorten en exclusieve cocktails, bieden wij onze gasten een brede keuze aan dranken. Daarnaast serveren ook heerlijke bites en snacks om je honger te stillen.

VIP @ Sportsbar Eleven

Via onze reseveringspagina kun je voor jouw sportevenement een VIP arrangement boeken. Het arrangement kost € 250,- bestaande uit een VIP tafel voor maximaal 6 personen, een fles sterke drank met 8 frisdrank of een fles champagne met daarbij borrelhapjes. Of het de wedstrijd is van je favoriete voetbalclub of de F1 race van Max Verstappen met het VIP arrangement kunnen jij en je vrienden optimaal van elk evenement genieten!

Club Eleven

Het weekend begint bij Bar Eleven zodra de zon onder gaat, gaat het volume omhoog! De disco lampen gaan aan en de Sportsbar transformeert naar Club Eleven! Geniet de hele avond van de beste cocktails, of daag je vrienden uit om ons Rainbow 11 shot challenge te doen om je weekend pas écht knallend te beginnen!

Bij Club Eleven vind je een ruim aanbod aan feesten. Van super sexy Kizomba of house muziek tot pop- en urban feestjes. Houd onze website en Facebook evenementen pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van al onze feesten en (sport) evenementen.

VIP @ Club Eleven

Via onze reseveringspagina kun je voor jouw avond uit een VIP arrangement boeken. Het arrangement kost € 250,- bestaande uit een VIP tafel voor maximaal 6 personen, een fles sterke drank met 8 frisdrank of een fles champagne met daarbij borrelhapjes. Met het VIP arrangement kunnen jij en je vrienden genieten van je avond uit in stijl!

WAAROM BAR ELEVEN

11 grote schermen

Bekijk alle sport uitzendingen bij ons op 1 van onze 11 schermen

Club Eleven

In het weekend word Bar Eleven een echte club, met de lekkerste beats van Den Haag

Sport, Sport en nog eens Sport

Wij proberen alle voetbal-, box-, tennis- en autoracewedstrijden uit te zenden

FOTO'S

Sfeer impressie

Neem een kijkje bij ons binnen

Diner

- All you can eat -

 • Bleijenburg 11
  2511VC Den Haag  
 • www.BarEleven.nl
  info@BarEleven.nl

  Openingstijden

  BAR eleven is momenteel voor onbepaade tijd gesloten

  VOLG ONS